Op het moment van schrijven is het buiten 32 graden en in onze winkel hebben we een heerlijke temperatuur van 24 graden. Heerlijk voor ons om te werken en ook de klanten schijnen ineens niet zoveel haast te hebben. En geef ze eens ongelijk. Op tafel staat een kan met heerlijk koel water voor de oververhitte mens. Wij hebben het goed. Op diverse vakantie adressen worden ook hoge temperaturen gemeld. Dus het vakantie gevoel moet er nu bij iedereen wel zijn.


Vakantietips 

Foto van de maand

Ook deze maand is er weer een winnaar uit de bus gekomen. De foto met als titel "Boerderij" is gemaakt door Peter van der Wal. Peter gefeliciteerd met dit resultaat en je foto staat al de site en hangt ook al in onze winkel. In augustus mag je de foto gratis komen ophalen. Wil je ook meedoen? Kijk hier om te zien hoe je dat moet doen.

In onze studio

Momenteel is het wat rustiger geworden in de studio. We zijn bezig met het afronden van allerlei opdrachten. Er is ook weer eens tijd om na te denken over nieuwe activiteiten in de studio. Er zijn al plannen, dus na de vakantie meer hierover. 

We hebben veel zwangerschapssessies gehad in onze studio de afgelopen tijd. Ben je net zwanger, wij hebben een leuk pakket voor je: bekijk de video

En als de kleine geboren is, dan hebben we de mogelijkheid om de eerste 5 jaar, elk jaar een fotosessie te doen. Van elke serie krijg je dan de leukste foto ingeplakt in een leuk gekleurd boekje. Er is ook een mogelijkheid om het met 5 jaar te verlengen. 
Lynn, Lars, Lies, Timo en Stein vinden het altijd erg leuk om weer te komen:


Nieuw in ons assortiment

Zeer actueel momenteel zijn de dashcams. Camera's die je in je auto bevestigt en je hele autorit opnemen. Mocht er onderweg iets gebeuren dan heb je dat als bewijs op video vastgelegd. De camera die wij in de verkoop hebben, heeft naast die zeer belangrijke functie nog veel meer functies. Een zeer geavanceerde camera. Voor meer informatie kun je natuurlijk de winkel binnen lopen of op deze site kijken.

Onze opleiding tot hobbyfotograaf

Eind augustus is de start van onze eerst opleiding tot hobby fotograaf. We doen dit middels 14 contact momenten. Elke week op maandag ochtend is er een contact moment. We leren de cursisten alles over fotografie: van het instellen van de camera tot het optimaliseren van van het uiteindelijke beeld (de foto). De cursisten krijgen een werkmap met daarin alle te behandelen stof, de bijbehorende vragen en natuurlijk de foto opdrachten. Tijdens de looptijd van de opleiding kan de cursist dan direct zien of de stof begrepen is en kan ook aan de slag met de diverse foto opdrachten. We maken ook tijd om gezamelijk op een lokatie te fotograferen en het beeldbewerken zit ook bij de opleiding in. Dus van begin tot eind op hobby niveau. Wil je nog meer weten over deze opleiding dan kun je dat hier vinden.