Ja het is komkommertijd, maar dat betekent niet dat wij stil zitten! Er valt altijd wel wat bij ons te beleven. De eerste 3 weken van de vakantie zit er al weer op en dat betekent voor ons bedrijf dat Kirsten, onze fotograaf, weer terug is en een heerlijke, bijzondere vakantie heeft gehad. Ze is ten huwelijk gevraagd!!!! En, niet geheel onbelangrijk: ze heeft JA gezegd!
Nu is het de beurt van Gerard om met zijn gezin op vakantie te gaan. 
Wanneer hij weer terug komt, gaan ook de scholen alweer beginnen.

De zomerkampen van de KNGU hebben elke week weer een grote groep kinderen op hun terrein in Beekbergen en wij verzorgen deze weken het afdrukken van alle foto's die daar gemaakt worden. 

Foto van de maand

De winnaar van de foto van de maand is Anja Steunenberg met haar foto die ze in Canada heeft genomen. Gefeliciteerd Anja, jouw foto hangt deze hele maand in onze winkel en kun je begin volgende maand bij ons afhalen.
De foto van Anja en alle andere inzendingen kun je hier zien.

Nieuwe workshops

Er zijn 2 nieuwe workshops bij gekomen: Fotograferen met je telefoon en Lightroom voor beginners. Wil je meer weten over 'fotograferen met je telefoon', klik dan hier. Wil je meer weten over Lightroom voor beginners, klik dan hier.

Kiekjewijzer

José Kuipers van Kiekjewijzer organiseert weer een workshop op 28 september. 
Op de dag van de clinic ga je ‘s ochtends gewapend met je fotocamera met me mee het prachtige Paleisbos bij Apeldoorn in. Tijdens een ontspannen wandeling staan we op verschillende plekken letterlijk en figuurlijk stil om naar jouw thema te kijken op het gebeid van stress. Dan stel ik vragen. Je fotografeert je eigen antwoorden. je zult merken dat er in de natuur veel terug te vinden is.

Het is een licht en luchtig concept met humor. Maar bepaald niet oppervlakkig. Want wat je ’s middags in de studio (fotostudio Kuipers) op een levensgroot scherm aan verschillende perspectieven terug ziet van elkaar is onthullend en veelzeggend. Het geeft inzicht over jezelf en de manier waarop jij met spanning omgaat. Je maakt jezelf door je eigen kiekjes wijzer.

Daar laten we het niet bij. Want inzicht is één. Stappen zetten is twee. Ik help je jouw inzichten concreet te vertalen naar je eigen leven, waardoor je iets kunt doen wat haalbaar is.

Aan het eind van de dag ga je naar huis met een prachtige vergroting van het beeld dat het meeste voor je betekent. Een krachtige reminder aan hoe je kunt ontstressen. Daarnaast ontvang je een hand-out waarin je de ins-en-outs over stress en stresshantering nog eens rustig kunt nalezen. 
Wil je je aanmelden of meer informatie opvragen mail dan naar jose@kiekjewijzer.nl

Deze workshop doe ik alleen, tenzij er zoveel aanmeldingen zijn. dat het niet alleen kan. Marjolein en ik doen de workshops voor bedrijven (teambuilding) wel altijd samen.


Workshop: Ik ben in beeld

Ben je 50 en op zoek naar werk? José Kuipers heeft samen met  Linda van der Ploeg,(carrierecoach, careermanager, Super-Upper, entrepreneur) en Marian van Heezen,(interim-, projectmanager, eigenaar van Leukeboetiekjes, Coconcepting en StartUp Plus) deze workshop ontwikkeld.  In de huidige tijd een baan vinden als 50 -er is geen makkelijke opgaaf. In deze workshop geven wij allerhande tips en trics om je beter te presenteren en meer vertrouwd te raken in de huidige arbeidsmarkt.

Nieuw product


We hebben sinds een week een nieuw product in ons assortiment. Het betreft een heel handig draagkliksysteem voor je digitale camera. Zo simpel maar ook zo handig. We hebben in onze winkel een demo klaarliggen. Je kunt je digitale camera nu overal op je riem dragen. Aan je cameratas of aan je broeksriem. Heb je mooi je handen vrij. Het is leverbaar in een amateur en een pro uitvoering. Amateur voor de lichtere camera's en de pro voor de zwaardere camera's. Bij de pro zit zelfs nog een statief aansluiting waardoor je dit systeem direct op je statief kunt plaatsen. De amateur uitvoering heeft deze mogelijkheid niet. 


Binnenkort leverbaar

Het succesvolle statieven merk Sirui komt binnenkort met een waterdicht statief. Dit statief kan probleemloos met zijn poten in het water geplaatst worden zonder dat dit nadelige consequentie heeft voor het statief. Het assortiment Sirui statieven wordt dus nog weer groter. Wij zijn zeer blij dat dit product binnenkort in onze winkel te koop zal zijn.


Fijne vakantie gehad?

Als je een vakantie hebt gehad, wil je ook nog eens een aantal keren lekker kunnen nagenieten. Dat wil je zelf en dat willen je kinderen of de personen met wie je op vakantie geweest bent ook wel. Maar ja: de fotobestanden staan op jouw pc en die staan daar te staan.
Pak nu eens direct de koe bij de horens en ga nu voor die andere mede-vakantie-gangers een klein of groot fotoalbum maken. Wij maken de albums in eigen huis en de prijs begint al bij 12,95 euro voor een 15 x 15 cm album met 24 pagina's. Een voorbeeld hiervan hebben we in de winkel liggen.
De software die je daarvoor nodig hebt kun je kostenloos downloaden op onze site www.fotokuipers.nl  Als extra kostenloze service bieden wij aan om het album voor jullie op te maken. Mocht je hiervan gebruik willen maken, dan kun je in de winkel even overleggen hoe je het beste je bestanden aan kan leveren.
Hoe leuk is het om iemand een herinnering van jullie vakantie in een album kado te geven. Je eigen kinderen met elk hun eigen album met hun eigen hoogtepunten, denk dat je ze geen proter plezier kunt doen.