Het jaar 2015 is weer voorbij! En om een cliché te gebruiken: wat vliegt de tijd! Vaak horen we in onze winkel: wat fijn dat jullie er nog zijn! Nou, ik kan je vertellen: dat vinden wij ook fijn. Het is erg rumoerig om ons heen en in de detailhandel. 

Wij kunnen het niet alleen. Wij hebben ook jullie nodig. We kunnen niet blijven bestaan zonder dat mensen onze winkel bezoeken. Hoewel veel mensen alles via internet doen, vinden wij contact toch nog het allerbelangrijkste. Gewoon communiceren met elkaar, aandacht voor elkaar, een luisterend oor, lekker even lachen met elkaar. Dat is wat wij graag willen.

Het vertrouwen dat ons steeds weer geschonken wordt, om iets moois te mogen maken, doet ons en onze medewerkers veel. Foto’s zijn emoties, er zit altijd overal een verhaal achter. Er worden met ons prachtige, mooie, emotionele, spannende en grappige verhalen gedeeld. Door jullie bezoek aan onze winkel, zijn we er nog en hopen ook nog lang te blijven.

Alle vrijwilligers: bedankt voor alle steun!! Het is fijn dat we altijd iemand kunnen vragen om bij te springen als dat nodig is bij workshops en andere activiteiten. Altijd staat er iemand klaar om ons te helpen of mee te denken. Ook biedt iemand zich regelmatig spontaan aan om te helpen. 
Wij zijn er elke keer weer een beetje stil van. 
Bedankt voor alle koekjes en snoepjes die op onze tafel staan. Bedankt voor de bijzondere ontmoetingen en het vertrouwen.

Wij, Ferdi en José en alle medewerkers (Gerard, Kirsten en Jonneke) wensen iedereen een heel geweldig 2016!

 

Foto van de Maand

De winnaar van deze maand is Ferrie Koens met een foto die de titel heeft "Dongvrouw uit Vietnam". De foto hangt deze hele maand in onze winkel en is te zien op onze site www.fotokuipers.nl Op de site kun je ook zien hoe je zelf kunt deelnemen.

Geld terug?

In de december maand lopen er van de diverse merken altijd geld terug acties (cash back). De meeste actie's lopen door tot 15 januari. Dus mocht je nog plannen hebben, dan zou ik toch niet te lang wachten. Bedragen lopen van 30 tot wel 100 euro per product. En het is echte korting en geen verkapte korting.


Cursussen en workshops

Onze opleiding tot hobbyfotograaf gaat 11 januari weer van start met 8 deelnemers. Tijdens deze opleiding, die in de avonduren plaatsvindt, behandelen we alles wat je in basis zou moeten weten om door te kunnen groeien tot een enthousiaste hobbyfotograaf. Op onze cursuspagina tref je meer info aan.
Hieronder zie je de activiteiten voor de komende tijd:

reflexbasis cursus op 19 januari (nog maar 2 plaatsen beschikbaar)
reflexbasis cursus op 2 maart.
Photoshop extra 28 januari
Lightroom voor beginners 17 en 24 februari
Inschrijven voor deze activiteiten kan via onze cursussite.


Na Italië ook naar Frankrijk

We zijn momenteel bezig om een fotoworkshop te organiseren in Frankrijk. Na het succes van Italië hebben we besloten om in het najaar, 1e week van september, ook naar Frankrijk te gaan en daar een fotoworkshop te organiseren. We hebben een prima lokatie gevonden in de Vogezen, waar we met een groep van ongeveer 10 personen kunnen verblijven. In de omgeving is er voldoende mogelijkheid om te gaan fotograferen. Wij zorgen dan voor alle ondersteuning die nodig is. Meer informatie komt als we meer weten. Mocht je interesse al gewekt zijn dan kun je een mail sturen naar Ferdi .

Studio

Weer een nieuw jaar voor de boeg. Ook dit jaar zullen al onze groeiboekjes-kinderen weer een uitnodiging sturen wanneer het weer tijd is om een fotosessie te laten maken.  Verder gaan we er weer een mooi jaar van maken! In de nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden.

Hebben jullie trouwplannen dit jaar en je wilt niet al te groots uitpakken:


Meer info over onze bruidsfotografie vind je hier

Leuke samenwerking met HipFitMam: De Kombek!
Meer info vind je hier
 

De LeukeDingenDag

Ja, we gaan hem weer een keer doen. De LeukeDingenDag op 23 april 2016. Het idee zal ongeveer hetzelfde zijn als de vorige keer. 
De kaarten voor de fotosessie zijn 10,00. Daarvoor krijg je een kleine fotosessie en een afdruk 15x20 en een consumptiebon voor koffie/thee. Deze kaart is tevens je entreebewijs!

De dag zal verder aangekleed worden met andere ondernemers die allemaal hun eigen product/passie laten zien. De één zal daar een kleine bijdrage voor vragen en de ander niet. Wil je op de hoogte blijven: volg ons op facebook. Hier zullen regelmatig berichten verschijnen.

Kaarten zijn vanaf zaterdag in onze winkel verkrijgbaar of even een berichtje doen naar dit mailadres. Er zullen niet meer dan 100 kaarten uitgegeven worden!

Kiekjewijzer

16 maart en 16 juni zijn de data dat er weer een dag gepland is. Wil je een heerlijke dag op een relaxte manier bezig zijn met een thema uit je leven, zoals: balans werk/prive of hoe maak ik nu keuzes of ik voel me onzeker of ik ga mijn baan verliezen of ik moet zoveel. 
We gaan het bos in met je camera (maakt niet uit wat voor, liefst geen telefoon) en je zult ontdekken dat je d.m.v. vragen over jou thema, je je eigen antwoorden gaat fotograferen.
Opmerking van één van de deelnemers: Hoewel de vorm waarin deze dag gegoten is, voor iedereen gelijk was, voelde ik heel erg de ruimte om het ieder op ons eigen niveau en op onze eigen manier in te vullen en dat vond ik heel erg waardevol.
Wil je meer info of wil je je aanmelden, stuur een mail
Volg ons op facebook

Workshop 'Laat het los' 

16 januari wordt er weer een workshop gegeven. Meer info vind je hier