Zelf doen staat bij ons hoog in het vaandel. Alles zelf doen is onmogelijk maar wat we kunnen, doen we dan ook zelf. Daardoor hebben we korte levertijden, kwaliteit in eigen hand en gegarandeerd tevreden klanten. Daar doen we het voor want als de klant tevreden is, dan zijn wij het ook en dan blijft onze winkel gezellig. In deze nieuwsbrief zullen we een aantal zaken de revue laten passeren die we allemaal zelf doen maar niet direct zichtbaar zijn in onze winkel.

De LeukeDingenDag 23 april op Sutton 3

10,00 voor een fotosessie, een 1x 15x20 formaat foto, een klein bestandje voor social media en een kop koffie/thee.
Kaarten hiervoor zijn VOORAF verkrijgbaar in onze winkel of een mailtje doen.
Om deze actie heen, zijn ook andere ondernemers actief.
Het hele pand aan de Sutton 3 zal gevuld zijn met leuke activiteiten. Op onze site vind je alle info van deze dag en je kunt ons volgen op facebook.

In onze studio

1 jaar!!! Een feestje waard.


 

In onze studio:

Heb je een profielfoto nodig? Voor 35,00 krijg je de sessie en 1 bestand. We kijken heel erg naar hoe je bent. Dat beeld moet kloppen! Heb je een goede foto nodig, maak een afspraak! 055-5349898 


Gewoon omdat we.....

Heb je een foto zonder negatief of digitaal bestand dan kunnen wij er een nieuwe foto van maken met of zonder een digitaal bestand. Snel en mooi, "gewoon omdat we het zelf doen".


Cursussen en workshops

Onze workshop en cursussen lopen al weer lekker vol. De basis reflex van maart zit al weer helemaal vol en van april staan er al weer deelnemers ingeschreven. Blijkt dat er dus nog steeds behoefte is om meer te doen met de camera.
In februari hebben we nog plaats bij onderstaande cursus;

Lightroom beginner                17 en 24 februari, nog slecht 3 plaatsen vrij
Workshop laat het los             2 maart, inschrijven nog mogelijk
Reflex vervolg                        16 en 23 maart, inschrijven nog beperkt mogelijk
Wandelworkshop                    16 maart, inschrijven nog mogelijk

Inschrijven voor deze cursussen en workshops kan in de winkel of via onze site
www.oppadmetdecamera.nl


Grotere formaten 

Voor het afdrukken van je digitale bestanden kun je tot en met het formaat 30 x 90 cm terecht in onze winkel en is je afdruk klaar terwijl je er op wacht. Wil je een groter formaat afdruk dan gaat je opdracht naar onze studio. Daar printen we je foto eventueel tot het formaat 1 x 3 meter. Maar ietsje kleiner mag ook. We sturen je bestand nog bij daar waar nodig en zorgen dat je een kwalitatief mooie foto kunt ophalen in de winkel.
 "gewoon omdat we het zelf doen"

 

Fotoworkshop in Italië

Ook dit jaar, 24 t/m 31 mei, gaan we met een groep naar het Italiaanse dorp Casacalenda voor een hopelijk weer onvergetelijke workshop. Veel tijd om de cultuur te snuiven, te fotograferen, te genieten en heel veel te leren. De groep was eigenlijk al compleet maar door omstandigheden zijn er twee plaatsen vrij gekomen. Dus wil je dit meemaken? Kijk op onze site www.oppadmetdecamera.nl


Foto restauratie

Een oude of beschadigde foto gekregen of gevonden? Wij kunnen zo een foto vaak geheel of deels weer herstellen. Neem de foto mee naar de winkel en overleg met ons wat er moet gebeuren. De foto gaat dan naar onze studio. Daar wordt gekeken in hoeverre dit allemaal weer te herstellen is wat daarvan de kosten zijn. Die kosten worden dan met jou overlegd als dat al niet in de winkel is gebeurd. Zo weet je van te voren wat het kost en zul je tevreden zijn met je vernieuwde foto. 
"gewoon omdat we het zelf doen".

Grote dag in het Openluchtmuseum 

Op 1 mei dit jaar gaan we voor de zesde keer een geweldige fotoworkshop organiseren in het mooie fotogenieke Openluchtmuseum in Arnhem. Een dag die bol staat van de fotografie van 's morgen 9.00 uur tot 's avonds 20.00 uur. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Als je hier meer over wilt weten, dan kun je hier het dagprogramma, foto's en filmpjes bekijken. En inschrijven kan daar ook of in onze winkel.

Foto van de maand

Elke maand kun je meedoen met één foto aan de foto van de maand. Deze maand is de keus gevallen op een hele mooie foto met de titel "Ierland". De foto is gemaakt door Peter Bijsterveld. Let maar eens op zijn sluitertijd. Doe jij volgende maand ook mee met of een hele goeie, hele mooie, hele leuke of hele bijzondere foto?


Presentatie

Dinsdagavond een uur lang een presentatie mogen geven bij fotoclub Apeldoorn. Een leuke club, alle leden waren aanwezig en dat was dan ook dubbel leuk om voor een volle zaal je verhaal te mogen vertellen. Iedereen bedankt voor zijn aandacht.
Lijkt het je een leuk idee om eens wat over de fotografie te laten vertellen bij je evenement, club of waar dan ook? Wij kunnen dat verzorgen.


Fotoworkshop Vogezen

De definitieve datum voor de fotoworkshop in de Vogezen is 3 t/m 10 september. Het onderkomen is geboekt en er zijn al voldoende mensen geïnteresseerd. In het voorjaar gaan we naar de lokatie om ons programma samen te stellen. Als we daar van terug zijn hebben we ook veel meer informatie over de workshop. Maar als het je nu al leuk lijkt, dan kun je inschrijven als geïnteresseerd. Je wordt dan op de hoogte gehouden en je zit nog nergens aan vast. Klik hier voor aanmelden.

NIEUW

De winnaar van de foto van de maand, Peter Bijsterveld, maakt prachtige landschapsfoto's in binnen en buitenland. Wij hebben op onze site een mogelijkheid gemaakt om deze foto's te kopen op canvas of ingelijst en al. We hebben een leuke aanbieding gemaakt voor diegene die de eerste beelden kopen.
Het is echt een aanvulling in je interieur! Prachtige beelden! Ben je benieuwd wat hij maakt, klik eens op deze link

 

Kiekjewijzer

Op 16 maart is de volgende wandelworkshop. Fotografeer een thema uit je leven. Je vindt alles in de natuur terug. Wil jij je ook 'wijzer kieken', ga met ons mee. Meer info vind je hier