Vakantietijd breekt weer aan en dat merken we natuurlijk in onze winkel. Camera's die al vanaf de kerstdagen klachten hebben moeten nog snel voor de zomervakantie nagekeken worden en eventueel hersteld. Dus stel het in orde brengen van je apparatuur niet uit tot het laatste moment maar kijk er NU naar als je dat nog niet hebt gedaan.
Zorg er ook voor dat je op vakantie niet op zoek moet naar een fotozaak omdat je te weinig kaartjes bij je hebt of omdat je toch die extra accu wilt. Regel die zaken gewoon voordat je vakantie begint.
Ga je naar het strand, zorg dan voor een regenhoes om je camera heen, houdt niet alleen regen maar ook zand tegen. Leg je camera nooit in de zon, daar kunnen ze echt niet tegen. Als je met het vliegtuig gaat, dan neem je de camera mee in je handbagage.
Iedereen een fijne vakantie en als jullie terug zijn, dan zijn wij er om al je leuke vakantie momenten te laten afdrukken, zodat je er nog vaak van kunt nagenieten.


Foto van de maand

Na vele jaren dit gedaan te hebben, zagen we de animo steeds minder worden. Dus voor ons tijd om ermee te stoppen. Nu we het aangekondigd hebben, horen we dat mensen het jammer vinden. Of we de draad weer een keer op gaan pakken, dat zal de tijd uitwijzen......
De laatste winnaar is geworden: Marian Assink met  een foto die de titel heeft "Mont fairytail". Haar foto en de andere inzendingen zijn te zien op: deze link

Lege inktcartridges

Vanaf deze week kun je bij ons in de winkel niet alleen nieuwe cartridges kopen maar je kunt nu ook je lege gebruikte cartridges bij ons inleveren. Achter de ton van de batterijen, staat een doos waar je de cartridges in kunt gooien. De cartridges zullen hergebruikt gaan worden en is dat ook weer minder afval. Dus als je "goed bezig" wilt zijn.......


Fotoworkshop Frankrijk

De tijd begint te dringen. Voor diegene die nog mee wil naar de Franse Vogezen in de week van 3 t/m 10 september. Je kunt nog tot uiterlijk 7 augustus inschrijven voor deze mooie workshop. Alle informatie kun je op onze site vinden door hier te klikken.


Blijf ons volgen

Velen weten het al, we zijn enorm actief op Facebook. Met onze winkel & studio en met onze fotoworkshops. Regelmatig komt er een Facebook aanbieding voorbij, nieuws van diverse producten en allerhande leuke zaken die er in en rond onze winkel en studio gebeuren. Dus wil je op de hoogte blijven en niks missen?
Volg de winkel en studio dan via deze link.
Volg de workshops via deze link.


Nieuw in ons assortiment

We hebben vanaf volgende week een assortiment van Röde in onze winkel.
Röde is een zeer bekend merk als het gaat om microfoons.
Zoals je weet kun je tegenwoordig met bijna elke fotocamera ook videobeelden maken. Maar zoals je wellicht gemerkt zult hebben, laat de ingebouwde microfoon nogal te wensen over. Indien je camera een externe aansluiting voor een microfoon heeft, kun je daar dus enorme verbetering in aanbrengen. We hebben een lijn microfoons die in prijs variëren, dus voor elk budget is er wel een microfoon.


Oppadmetdecamera.nl

In de zomermaanden liggen de activiteiten voor wat betreft het geven van cursussen en workshops stil. We zijn wel in voorbereiding van diverse op maat gemaakte workshops voor vereniging, club en bedrijf. Echt stuk voor stuk leuke opdrachten die we met veel plezier gaan invullen. Wil je zelf ook je fotografie meer aandacht geven? Volg dan een of meerdere cursussen en workshops bij Foto & Studio Kuipers. www.oppadmetdecamera.nl


In de studio

Deze maand is onze fotograaf, Kirsten, getrouwd met haar Brian. Een mooi weekend voor hun, ondanks dat het weer af en toe wat roet in het eten gooide. 

De afgelopen periode was een drukke periode: bedrijfsfotografie, leuke families/gezinnen, groeiboekje-opnames, Buitenspeeldag, schoolfotografie, high tea, keeksmash en dieren. Leuke verscheidenheid aan opdrachten!


Buitenspeeldag

We hebben foto's gemaakt op de Buitenspeeldag "De Donken".  Leuke middag met veel kinderen en allerlei leuke activiteiten. Alle foto's van de Buitenspeeldag "De Donken" staan op onze site! 
Te vinden onder deze link

Vakantie periode

In de vakantie periode zal de studio niet elke dag open zijn. Eén enkele dag lukt het niet om de vakantiedagen van de fotografen op te vangen. Verder wordt de vloer geschilderd en is de studio om die reden ook de week van 7 t/m 14 augustus gesloten. De 7e gaan we schilderen en dan is er een hele week de tijd om goed te drogen en uit te harden.

Kiekjewijzer

Naast de werkzaamheden in onze winkel en studio, vind ik, José Kuipers, het coachen van mensen ook erg leuk. Enkele jaren geleden heb ik de opleiding Psychosociaal Therapeut afgerond en heb steeds gezocht naar een vorm om beide werkzaamheden te verbinden. Ik zie dat beeld mensen veel doet. Het raakt je! 
Tijdens een KiekJeWijzer workshop ga je met een thema in je leven aan de slag. je krijgt vragen die met jou thema te maken hebben. De vragen beantwoord je met een door jou gemaakte foto. 
Jouw kijk op de wereld vind je terug in je manier van fotograferen en je zult zien dat er een steeds terugkerend beeld zit in je foto's. 
Een bijzondere dag!

Op de site van Kiekjewijzer vind je allerlei info en blogs: naar site

De volgende workshop is gepland op 18 juli. Aanmelden voor deze dag.

Wil je de nieuwsbrief van Kiekjewijzer ontvangen, mail me
Volg me op facebook

FIJNE VAKANTIE!