De herinnering blijft, we zeggen het zo vaak. Dan moeten we ook zorgen dat we de herinneringen koesteren dmv beeld en geluid. Tegenwoordig is het mogelijk om alles te digitaliseren. Je oude foto's, bewegende beelden maar ook alle geluidsdragers kunnen digitaal gemaakt worden. Dus zoek je nog een mooi kado voor iemand? Geef hem of haar dan een herinnering, gedigitaliseerd. Mooier geschenk kun je niet krijgen.


Extra service

We hebben tegenwoordig de mogelijkheid om je tekst documenten bij ons uit te laten printen op normaal 80 grams papier. Velen hebben wel een printer thuis, maar door te weinig gebruik functioneert deze niet goed meer of helemaal niet meer. Wij kunnen dat nu ook voor je uitprinten. Kopie van een document nodig? Ook dat regelen we wel even voor je. Voor de prijs van deze nieuwe service kun je in de winkel terecht.

Oude foto's weer als nieuw

Iedereen heeft wel ergens nog een vervaagd, verkleurd of gescheurd fotootje liggen. Wij kunnen hier weer een mooie nieuwe gerestaureerde foto van maken. En met een nieuw lijstje eromheen ziet het er toch wel even mooier uit. 
Een goed idee voor de kadomaand die er aan zit te komen.Geen mooier kado dan een foto kado geven of krijgen.
We hebben ook ons assortiment met metalen lijstjes uitgebreid met de nieuwste modellen. En inlijsten doen we natuurlijk gratis.


Cursussen en workshops

We hebben afgelopen week de nieuwe data voor de eerste helft van 2017 alweer op onze site geplaatst. Dus wil je volgend jaar een cursus of workshop gaan volgen bij ons dan kun je nu direct al inschrijven.
Voor november en december geven we nog de onderstaande cursussen/workshops.

flits workshop 3 november
basis reflexcursus 8 november
macro workshop 20 november
reflex vervolg cursus 30 november en 7 december (2 avonden)
wandelworkshop, kiekjewijzer 7 december
basis reflexcursus 14 december

Verhuur

We zijn weer begonnen met de verhuur van diverse producten. We krijgen momenteel weer vaker de vraag of er iets gehuurd kan worden. Nu deden we dat vroeger in het analoge tijdperk ook al en we gaan het nu weer oppakken. Je moet dan denken aan het huren van producten die je misschien een enkele keer nodig hebt en waarvan je het zonde vind om het zelf aan te schaffen. Bij ons kun je dit nu huren. En dan moet je denken aan direktklaar camera voor een feestje, een statief, microfoon, flitser of simpele compactcamera. Weer een praktische uitbreiding van ons pakket.


Opleiding

De opleiding hobbyfotograaf gaat definitief door. Er zijn al voldoende (6) aanmeldingen binnen tot nu toe. Genoeg om nu al te kunnen zeggen dat we definitief van start gaan op 9 januari 2017. Wil je nog mee doen dan is er nog wel plaats. Alle info en data vind je hier op onze site www.oppadmetdecamera.nl.


Fotoworkshop Italië

In de week van 24 t/m 31 mei organiseren we weer een fotoworkshop in Italië. Een fotoworkshop zoals je het nergens anders ziet. Alle ruimte om met je camera je fotografie naar een hoger plan te tillen. Al jaren zijn we graag geziene gasten in dit dorp. Een dorp met karakteristieke straatjes, leuke barretjes, gezellige mensen. Ligt in een mooi natuurgebied met heuvels, bomen en een fantastisch stuwmeer. We maken kennis met de folklore van het dorp en met het buitenleven op een boerderij. Je voelt je hier één met de Italianen. Fotograferen in en om een bijzonder dorp in de Molise in Italië. Een fantastisch leuke workshop. Hier alle info.

Kwartaalfoto

De tijd schrijdt voort. Het thema van de 1e kwartaalfoto is "langzaam". De eerste inzendingen zijn al binnen, velen zullen nog volgen. Er is nog tijd tot 31 december om je bestand in te zenden. Benieuwd waar iedereen mee bezig is, zijn we wel. Want wat doe je met dit thema?? Wees creatief en verras ons en iedereen kan straks de foto's zien op onze site. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even op onze site.

In onze studio

Het loopt lekker door in de studio. Schoolfoto's zitten in een eindfase, pasfoto's op locatie hebben we ook allemaal weer gehad. Nu tijd voor andere dingen. 

Daarnaast hebben hebben we ook groot-formaat printers in de studio staan en die hebben ook lekker staan draaien. Veel canvassen gemaakt en veel vergrotingen geprint. Wil je ook mooie afdrukken en eens kijken hoe jouw foto's beter tot z'n recht komen, maak gerust een afspraak.

December maand actie in de studio

We hebben ons vizier al op de decembermaand gericht om te kijken wat voor actie we dit keer gaan doen. Dit jaar besloten om iets ander te doen.
We hebben 25 november of 2 december (middag) of 3 december (morgen) 15 min. fotosessies.
Daarbij GEEN OPNAMEKOSTEN. Maximaal 6 personen en te boeken via een app op onze site. VOL =VOL Klik op deze link en je vindt alles over onze actie!

Voor alle andere afspraken kun je gewoon bellen of mailen.

 

Idee?


Hoe vaak horen we niet, als we tegen een ouder echtpaar zeggen, dat ze eens foto's van zichzelf moeten laten maken: Nee hoor, dat doen we niet! Ik sta er toch nog mooi op en weet niet hoe ik kijken moet. En mijn man vindt het helemaal niets!
Misschien toch eens proberen. Het kan bij een mooie aanleiding, maar ook gewoon zomaar!
 


Kiekjewijzer

José Kuipers heeft fotografie en coaching bij elkaar gebracht onder KiekJeWijzer. Hierbij gaat het niet om techniek, maar persoonlijke ontwikkeling. Het zichtbaar maken van jouw thema middels fotografie.
Ik begeleid mensen die worstelen met het vastzitten in een situatie in werk of privé en steeds in die vicieuze cirkel blijven en niet zien hoe ze die kunnen doorbreken. 
Je maakt je eigen thema zichtbaar door foto's te maken op vragen. Ik leer je kijken naar andere invalshoeken buiten de vicieuze cirkel.
Dit verheldert je eigen rol en nieuwe doelen, waardoor het maken van keuzes om de situatie te veranderen makkelijker wordt. Het resultaat: keuzes durven maken, in je eigen kracht gaan staan, meer zelfvertrouwen en trots zijn op jezelf.

Momenteel bezig met een nieuw logo, nieuwe visitekaartjes, flyer en website!
Dit gaat het nieuwe logo worden en in alle uitingen zullen de cirkels terug komen.