We trekken in december, voor mijn gevoel, altijd een sprintje naar 2017. Een maand waarin zo veel gebeurt dat de maand voorbij is voor dat je er erg in hebt. En dan maak je voor het nieuwe jaar plannen met in je achterhoofd dat je daar nog een heel jaar de tijd voor hebt..... tot dat het weer december is.
Dus had je aan het begin van 2016 een goed plan, lees voornemen en heb je dat nog steeds niet ten uitvoer gebracht? Doe het dan nu......
Wij hebben onze doelstelling voor dit jaar gehaald met dank aan onze klanten en medewerkers. Een enorm leuk jaar waarin we actief met ons vak bezig zijn geweest. Wij wensen jullie een fijne december maand.


Prijsacties van leveranciers

Zoals gebruikelijk hebben bijna alle leveranciers van camera's en objectieven kortingsacties of cashbackacties. Dus als je plannen hebt om wat nieuws aan te schaffen dan is het lucratief om dat nog voor het eind van dit jaar te doen. Het zijn geen verkapte acties maar echte korting. Wij kunnen je er alles over vertellen of kijk op de site van je merk. Wij doen met alle acties van de leveranciers mee.Kerst en nieuwjaarskaarten

De eerste wenskaarten zijn alweer geprint en afgeleverd aan een aantal klanten. Misschien leuk om dit jaar een gepersonaliseerde kaart te sturen. Leuker om een zelf gefotografeerde wenskaart te versturen dan een standaard kaartje. Wij bieden allerlei mogelijkheden. En als je niet zo handig bent met onze software of met een bewerkingsprogramma of als het je ontbreekt aan inspiratie dan zijn wij er om je te helpen. De klanten van ons die de Photo&Book software hebben kunnen simpel hun wenskaart maken. Heb je de software nog niet? klik dan hier.


Cursussen en workshops

In de maand december hebben we nog 3 activiteiten.
Op 14 december de basis reflex nog slecht 1 plaats vrij.
Op 7 december kiekjewijzer.
En de reflex vervolg maar die zit al helemaal vol.

In januari zijn er ook weer 3 activiteiten.
Op 9 januari start de opleiding tot hobbyfotograaf. 
Op 11 januari de basis reflex.
Op 23 januari een extra ingelaste flitsworkshop.
Alle info over onze activiteiten vind je op www.oppadmetdecamera.nl

Kwartaalfoto

Als je nog bezig bent met de kwartaalfoto, trek dan even een sprintje, want je kunt nog maar tot en met 31 december je inzending insturen. Geen idee waar je over moet nadenken? Kijk dan even op onze pagina.


Verhuur apparatuur

Zoals al gemeld in de vorige nieuwsbrief zijn we weer gestart met het verhuren van diverse producten. Zaken die je misschien een keer wilt uitproberen of slecht één keer wilt gebruiken. Wij bieden daar dan de mogelijkheid toe.
Hieronder wat voorbeelden en wat prijzen daarbij.
  • microfoon 10 euro per dag
  • statief      10 euro per dag
  • flitser       15 euro per dag
Per dag komt er 5 euro huur bij. Voor de volledige lijst zul je even een bezoek aan onze winkel kunnen brengen. We zijn bezig om het online te zetten.


Selfiestick

Speciaal voor de kadomaand hebben we een leuke selfie stick voor mobieltjes in ons assortiment.
Met bluetooth om diverse camerafuncties te gebruiken zoals zoomen en beeld omkeren en natuurlijk een knop om de foto te maken. De stick is 76 cm lang
(telescopisch). Leverbaar in 4 kleuren. En de prijs is slechts 19,95.
 

In onze studio (Sutton 3)

2 en 3 december kun je nog gebruik maken van onze decemberactie!
Een gratis fotosessie van 15 min!! De week erna krijg een via de mail een contactvel met de kleine foto's erop waar uit je kunt kiezen.
Je betaalt alleen datgene wat je bestelt. Boeken via de app op de site.
Er zijn niet veel plekjes meer vrij. Dit kun je ook gewoon doen voor bijv. je nieuwe profielfoto. Dus kijk snel onder deze linkIn onze studio


Met instagram foto's kun je hele leuke fotowanden maken. 
Je kunt dit ook doen met foto's van je kind(eren). Heb je al eens een sessie laten maken of wil je een nieuwe sessie maken: dit is een idee.
Of dezelfde foto met allerlei verschillende filters met wel of geen witte rand ertussen.
Deze print kun je op alumimium laten zetten en je hebt een leuk kunstwerk in je kamer.
Vind je dit leuk, maak een afspraak om te overleggen over de mogelijkheden.

In onze studio

Idee: leuke ochtend/middag in de studio met een stel vriendinnen:


Wil je dit jaar nog een fotosessie boeken in de studio: wacht niet te lang met boeken!

En dan zijn we weer bijna beland aan het eind van het jaar 2016. Een leuk jaar met mooie opdrachten zowel particulier als zakelijk. 

De laatste maand van het jaar gaat weer beginnen: