We zijn al weer bezig geweest om onze site duidelijker en toegankelijker te maken. We blijven constant bezig om de dingen te verbeteren, soms zie je dat in kleine dingen en soms in wat grotere. We zijn erg actief op onze eigen facebookpagina's. Dus wil je van alles op de hoogte blijven? Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Onder aan de nieuwsbrief vind je de Facebook buttons. We hebben de startpagina van onze site duidelijker gemaakt.
                        

Het thema voor het volgende kwartaal is:         KLEURRIJK!

De uiterste inzenddatum is 31 maart.


Aanbieding Photoshop element 15 en premiere elements 15

Adobe heeft een aanbieding die geldig is tot en met 21-02-2017.
Photoshop elements 15 kost in deze periode slechts € 79,99
Premiere element 15 kost in deze periode slechts € 79,99
Een combinatie aankoop van deze beide kost in deze periode slechts € 119,99.
Er is een kleine voorraad, indien dit op is moeten we bestellen. 


Cursussen en workshops

In de maand februari kun je onderstaande activiteiten volgen.
Op 23-02-2017 basisreflex cursus
Op 09-03-2017 kiekjewijzer
Op 21-03-2017 basisreflex cursus
Er is nog plaats op al deze activiteiten.
Meer info en inschrijven kan via www.oppadmetdecamera.nl .


Douwe Egberts punten, vreemd en oud geld

Ook dit jaar staat de box van de Lionsclub Apeldoorn weer in onze winkel. Hierin kun je de DE punten deponeren en nu ook oud geld en vreemd geld. Dit alles voor het goede doel dat de Lionsclub Apeldoorn steunt. Wij steunen middels een stukje ruimte in onze winkel. Dus kijk even in de lades en kastjes, oude portemonees en envelopjes of er nog iets ligt waar je toch niks meer mee doet. De box staat er al vanaf 1 februari.


Opleiding 2018

We hebben het plan om in 2018 de 4e editie van onze opleiding tot hobbyfotograaf te starten. Momenteel zijn we nog bezig met de opleiding van 2017 maar gezien de interesse gaan we in 2018 een volgende starten. Bezoek onze site via deze link voor alle informatie of mail naar opleiding@fotokuipers.nl. We hebben nu 4 lessen achter de rug en de groep zien we groeien in hun kennis voor wat betreft de instellingen en de mogelijkheden die de fotografie biedt om je foto zo te maken zoals jij dat bedoelt. En daar gaat het natuurlijk om. Een plaatje schieten is niet zo heel erg moeilijk. Fotograferen daarentegen is toch een andere discipline.


Fotoworkshop in het Openlucht museum.

De datum voor dit jaar is zondag 7 mei. Wil je onder begeleiding van een medewerker van Foto & Studio Kuipers beter leren fotograferen? Ga dan mee op deze bijzondere mooie fotoworkshop in het Openlucht Museum in Arnhem. Aan de hand van opdrachten en een fotowedstrijd ga je onder leiding van één van ons aan het fotograferen. We delen de groepjes in aan de hand van de ervaring van de deelnemers en gaan vanaf 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur aan de slag.
's Avonds is er, na het nuttigen van een buffet, een eindbespreking in onze studio. Hier worden van elke deelnemer enkele foto's geprojecteerd en door ons van commentaar voorzien. Een enorm leuke dag die vol zit met leermomenten. Schrijf tijdig in. Meer info vind je op www.oppadmetdecamera.nl .

In onze studio (Sutton 3)

We hebben leuke opdrachten gehad de afgelopen periode. Leuke gezinnen, kinderen voor de groeiboekjes, dikke buiken, communie, maar ook de voorjaarscollectie van Qinn Womenswear gefotografeerd. 
En we zijn de komende tijd weer in de verschillende verzorgingshuizen te vinden voor pasfoto op locatie.

Nieuwe dingen 

Naast de sessies in de studio, zijn we nu ook bezig met een aantal nieuwe dingen. We hebben nu een greenscreen hangen en greenscreen software en zijn nu bezig om te testen en te kijken hoe dit inzetbaar is. We denken bijvoorbeeld dit voor schoolfotografie in te zetten, zodat ouders hun eigen achtergrond kunnen kiezen. 
Of voor bedrijfsfotografie of voor een fotosessie.
Maar het vraagt nog wat tijd om alles goed te implementeren.

Opa en oma dag

Ook komt er een opa en oma dag. Niets is mooier dan een leuke foto van jezelf of samen ook wanneer je een dagje ouder bent! DAN BEN JE OOK EEN MOOI MENS!
Om dit te stimuleren gaan we een opa en oma dag organiseren in de studio.
We gaan een leuke actie maken. De datum is al wel bekend: vrijdagmiddag 7 april en zaterdagmorgen 8 april. Meer informatie volgt via facebook en we zorgen dat er een flyer in de winkel komt te liggen.

Zelluf doen

Er is nu ook een mogelijk om onze studio te huren om zelf te fotograferen met onze fotograaf erbij. Maar je gaat het wel zelluf doen! Kirsten, onze fotograaf, zal je helpen met van alles.
Wil je hier meer over weten: klik hier

En als laatste: Profielfoto-actie in onze studio (Sutton 3)