Nu alweer een nieuwsbrief, een speciale dat dan weer wel. Lees verder om ideeën op te doen voor de kado's die onder de boom komen te liggen. Wenskaarten voor de kerst en het nieuwe jaar worden traditioneel dit jaar natuurlijk ook weer verstuurd. Wij kunnen jullie helpen om je eigen foto als kaart te gebruiken.


Wenskaarten

De eerst wenskaarten zijn al weer afgeleverd aan de klanten die erg vroeg bij waren. Dit jaar ga jij natuurlijk ook je mooiste, leukste of persoonlijkste foto gebruiken als kerstkaart.
Ben je helemaal niet handig met dit soort dingen dan kunnen wij je helpen. Kom met een fotobestand en tekst naar onze winkel en wij maken een leuke kaart voor je. Ben je zelf best wel handig dan kun je in een bewerkingsprogramma vast wel iets moois maken. Met behulp van ons bestelprogramma kun je thuis ook de leukste kaarten maken.
Er zitten heel veel leuke sjablonen in het programma onder de knop "kalenders/wenskaarten. Dan kies je voor Kerstmis en je kunt aan de slag. Het programma kun je gratis downloaden vanaf onze site, klik hier maar op. Veel plezier bij het maken van je persoonlijke wenskaart.
Denk er wel aan dat je de tekst niet te dicht op de rand zet, zodat hij er met printen niet net af valt.


Een exclusief kado

Kerst is bij uitstek het moment om elkaar eens goed te verwennen met een mooi of exclusief kado. Wat te denken van die ene mooie camera die al een tijdje op het verlanglijstje staat. Of een mooi nieuw objectief voor op je camera. Die flitser die zorgt voor veel mooiere flitsfoto's. Of eindelijk eens die hele oude verrekijker vervangen door een mooi nieuw licht en weerbestendige verrekijker. Of die mooie vakantiefoto van afgelopen jaar, vergroot en ingelijst. Of op groot formaat canvas is die vakantiefoto de blikvanger aan de muur.


Profiteren maar!

Profiteer van echt voordeel, geen prijsverhoging en dan een korting krijgen maar echte cashback acties die keihard voordeel opleveren. Bijna elk gerenomeerd merk heeft op dit moment wel een cashback actie. Pentax, Fuji, Tamron, Canon, Nikon. Kijk op de site van het betreffende merk of kom eens in onze winkel informeren.


Pentax aanbieding

De Pentax K-S2 body met kantelbaar lcd incl. het zoomobjectief van 18-270 mm. Nu tijdelijk voor een speciale prijs van € 999,00.
Camera beschikt over wifi, electronische waterpas, in de body ingebouwde stabilisator en de camera heeft een metalen chassis. Een mooie camera die zowel een beginner als een iets verder gevorderde fotograaf zal kunnen bekoren.


Cursussen en Workshops

De laatste cursus van dit jaar geven we op donderdagavond 14 december. Dat is de basis reflexcursus. Hiervoor zijn nog 3 plaatsen beschikbaar, dus bijna vol. En hieronder zie je welke cursussen en workshop we nog meer geven in januari en februari 2018.

8 januari maandagavond Start opleiding tot hobbyfotograaf. (vol)
17 januari woensdagavond basis reflex cursus.
22 februari donderdagavond basis reflex cursus.
Wil je ook een cursus of workshop komen volgen? Kijk op onze speciale cursus site voor alle informatie en inschrijf mogelijkheid. Je kunt natuurlijk ook iemand een cursus of workshop kado doen. Hiervoor hebben we speciale kadobonnen liggen.


Een onbekend gezicht

Een aantal klanten hebben al kennis gemaakt met Feras. Feras (47 jaar) komt uit Syrië en heeft daar in de stad Homs een fotowinkel en studio gerund. Nu zijn ze al ruim 2 jaar in Nederland en heel druk bezig met intergreren. Wij van Foto & Studio Kuipers willen hem dan ook een helpende hand toesteken. Op de maandagmiddag en woensdagochtend is hij in onze winkel te vinden. Hij helpt ons met wat hand en span diensten maar veel belangrijker voor hem is dat hij beter Nederlands leert spreken. Dus als je hem in de winkel ziet, ga dan gerust het gesprek met hem aan. Hoe meer hij in contact komt met onze klanten, hoe sneller hij de taal leert spreken. Wij hopen dat Feras net zo goed Nederlands leert spreken als zijn beide zoons nu al doen.


Koopzondag

De laatste zondag voor Kerst, 24 december zullen we open zijn, zodat jullie de laatste kado's nog kunnen kopen. We zijn aanwezig van 12.00 tot 17.00 uur. Je bent natuurlijk altijd welkom voor een kopje koffie, thee of warme chocolademelk. We houden wel van een beetje gezelligheid dus welkom voor je aankopen maar ook gewoon voor een praatje of een bakkie.


In de studio

Je kunt nog gebruik van onze studio-actie!


Wacht niet te lang met afspreken. Vol is vol!

Het jaar 2017

Alweer bijna een jaar voorbij. Wat is het weer omgevlogen. Een jaar waarin er weer van alles gebeurde. Een jaar waarin de hele fotohandel flink in beweging was. Een jaar waarin er weer veel fotowinkels dicht gingen in Nederland. Maar we zijn er nog steeds en dat had niet gekund zonder onze medewerkers, Gerard en Kirsten!
Dank jullie wel voor jullie inzet en meedenken!

En een DANKJEWEL aan alle klanten!!

voor jullie komst 
voor jullie ambassadeurschap 
voor jullie gezelligheid 
voor jullie heerlijke lekkernijen
voor jullie gunfactor
voor jullie hulp