ALLEREERST IEDEREEN EEN HEEL MOOI NIEUW JAAR GEWENST!!

Zo, die eerste week ging heel snel om. Voor alles is in een nieuw jaar weer een eeste keer en zo ook voor de nieuwsbrief. Wij hopen dat jullie onze nieuwsbrief nog steeds met veel plezier lezen. Wij schrijven hem wel elke keer met veel plezier, soms met veel en soms met minder nieuws. Dus ook in 2018 kun je er op vertrouwen dat de nieuwsbrief met regelmaat in je inbox komt. 


Zo lief

Elk jaar weer in de laatste week worden we verrast met bezoekjes van klanten die ons fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling komen wensen. Sommige komen zelfs enkel daarvoor in de winkel. En elke keer zijn we weer blij verrast met al die fijne aandacht. Bedankt voor jullie bezoek, voor de lekkernij en lieve attenties die we kregen. 


Cursussen/workshops

In de maanden januari en februari bieden we de volgende cursussen aan:
17 januari reflexbasis cursus
22 februari reflexbasis cursus
Op beide data zijn er nog een paar plaatsen vrij.
Boeken doe je makkelijk online 
Inmiddels is de eerst les van de opleiding hobbyfotograaf al achter de rug. Een groep van 9 fotografen die alles uit hun camera willen halen en hun niveau willen verhogen. 


December foto's

In de december maand worden er altijd enorm veel foto's gemaakt van de mooiste momenten samen. De hele familie bij elkaar voor een gezellig samenzijn. Veel foto's worden er dan gemaakt die allemaal o zo leuk zijn geworden en over een tijdje misschien wel heel dierbaar gaan worden. Maar wie ziet die foto's daarna ooit nog terug?? Laat ze afdrukken en plak ze vervolgens weer in een fotoalbum. Wedden dat je ze dan wel terug kijkt?
En als je weer eens niet weet wat je, iemand die alles al heeft, kado moet geven als je op visite gaat. Een foto is zo een mooi kado. Ingelijst, of vergroot op canvas of een leuk klein album samenstellen. Je doet daar heel veel mensen een plezier mee. In onze winkel kun je dit allemaal laten verzorgen. Dusss laat je door ons eens voorlichten over alle mogelijkheden.

Nieuw te starten fotogroep in Apeldoorn

In de eerste week van het jaar stonden er 2 mensen in de winkel die pas in Apeldoorn zijn komen wonen. Zij willen graag een fotogroep starten.
Nou, dan schrijf je toch een leuk stukje, dan plaatsen we dat in onze nieuwsbrief.
Dus bij deze:

Gezocht: enthousiaste amateurfotografen, gevorderd niveau.

Beste stadsgenoten,

Sinds enige maanden wonen wij in Apeldoorn.

De eerste periode werd in beslag genomen door klussen in huis en het verkennen van onze nieuwe woonplaats. Na deze aanloop hebben we zin om onze hobby fotografie weer op te pakken. Deze mooie hobby willen we graag met anderen te delen, daarom zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste, creatieve fotografen uit Apeldoorn.

In onze vorige woonplaats zijn we jarenlang lid geweest van een fotoclub. Totdat de groep o.i. te groot werd en de individuele leden te weinig aan bod kwamen. Met een aantal leden hebben we ons toen afgescheiden en zijn we een huiskamergroep gestart. Dit is ons zeer goed bevallen, in een kleine groep kun je meer werk laten zien en dieper op de foto's ingaan.

Dit is de reden dat we het plan hebben om nu in Apeldoorn een huiskamergroep op te richten met de bedoeling om op een positieve manier elkaars foto's te bespreken. Daarnaast kunnen ervaringen en ideeën worden uitgewisseld. Ons doel is het genieten van het samen bezig zijn met fotografie, van elkaar te leren en een elkaar te stimuleren tot het maken van betere foto's.

Gezamenlijke uitstapjes behoren ook tot de mogelijkheid.

Voor nadere informatie kun je contact op met:
Bram ten Hoor         bram.tenhoor@gmail.com
Gerla Warringa       gerla.warringa@gmail.com

 

In onze studio

In de maanden januari en februari hebben de volgende actie wanneer je een studiosessie laat maken:


We hebben al weer leuke sessies geboekt staan, zoals een Keeksmash. De taart daarvoor wordt verzorgd door FLOAK. 
Vind je dat ook een leuk idee?Printlab

De afgelopen maand bezig geweest met het printen van de expositie van Peter Vroon. We hebben voor deze expostitie gekozen om te printen op lustre papier. Een mooi papier met een matte uitstraling met een klein bobbeltje erin waardoor de inkt mooi verspreid wordt.
Nieuwsgierig: hij hangt in Artcafé SamSam tot begin februari. 

Wil jij ook je foto's mooi geprint hebben of exposeren: kom eens langs. We laten je zien hoe verschillende soorten papier een ander effect op je beeld kunnen hebben.

Volgende nieuwsbrief

Iedereen weer een leuke maand gewenst. De volgende nieuwsbrief komt weer in de eerste week van februari.