Het is dan echt zo ver. We krijgen definitief overburen. Na een lange tijd te hebben moeten kijken naar een donker leeg pand, zal daar vanaf 1 maart weer volop activiteiten zijn. Sillies opent dan haar deuren. Hoe blij we daar mee zijn, is niet te beschrijven. Een horecabedrijf op je centrum zorgt voor gezelligheid.

De sfeerverlichting op ons centrum is weer weggehaald en dat is toch altijd weer een stapje richting de lente. Alhoewel er nog altijd kans blijft dat we winterweer krijgen. De eerste krokussen zijn alweer op de foto gezet, hopelijk gaan er nog veel volgen.

Nieuw Zeeland

We hebben er al van alles over geschreven en in de winkel wordt er ook al vaak over gesproken. De reis naar Nieuw Zeeland die Ferdi en Rick (onze zoon) gaan maken. Die reis gaat bepalen hoe de workshop van 2019 er uit gaat zien en wat de kosten zullen zijn.

We hebben al wel een datum vast gezet waarop we alle info over deze workshop gaan geven. Alles aan de hand van foto's, globaal programma en wat er zoal meer bij komt kijken. De datum is 16 mei 2018. Dat is een woensdag avond, hou deze datum vrij in je agenda als je meer over deze mooie workshop wilt weten. De personen die vrijblijvend ingeschreven hebben, ontvangen nog een mailtje met daarin de datum.


Cursussen en workshops

De maand februari en maart.
In deze maanden hebben we de volgende cursussen en workshops in de planning staan.
22 februari de basis reflex (VOL)
25 maart de macro workshop
27 maart de basis reflex
Inschrijven kan zowel in de winkel als online via www.oppadmetdecamera.nl

Het duurt nog even maar er wordt al weer gevraagd naar de datum van onze mooie workshop in het Openluchtmuseum. Deze workshop gaan we dit jaar voor de achtste keer organiseren en wel op zondag 13 mei 2018.


Nieuw in ons assortiment

We hebben sinds deze week ons assortiment van kleine statieven uitgebreid
met een trio van het merk Cullmann. Statieven die opgevouwen respectievelijk 22-24-26 cm klein zijn. Bedoeld om lager bij de grond te kunnen werken. Statief kan in hoogte versteld worden, pootjes kunnen helemaal plat op de grond. Met het kogelkopje kun je de camera onder een hoek plaatsen. Elk statief heeft een carbijnhaak waarmee je het statief makkelijk aan je tas kunt haken.


Foto's printen doe je bij ons (direct klaar)

Bij ons in de winkel kun je foto's printen vanaf je telefoon, usb stick en vanaf je geheugenkaartje. Je kunt zelfstandig daarmee aan de slag met onze invoerschermen. Wij zijn er om te helpen als het nodig mocht zijn. We hebben elk standaard formaat van 10 x 13 tot en met 30 x 90 cm. En in tegenstelling tot andere winkels rekenen we geen startkosten. Dus één foto (10x15) bestellen kost bij ons slechts 40 cent. Hoe meer foto's je bestelt, hoe lager de prijs wordt. En de kwaliteit van onze foto's is erg hoog. Wil je de volledige prijslijst inkijken dan kun je op deze link klikken.
 

In onze studio (Sutton 3)

Kirsten, onze fotograaf, heeft al weer leuke sessies gehad dit jaar. En we horen steeds tevreden geluiden wanneer de klanten de foto's op komen halen. 
Vooral hoe leuk Kirsten met iedereen omgaat en op het gemak stelt, waardoor de spanning, die er altijd wel een beetje is, snel weg vloeit. 

Trouwplannen?

Ga je trouwen? Wil je het klein houden: dan kun je een leuke jij-ik sessie laten maken in onze studio.

Wil je dat wij aanwezig zijn op je dag? Dat kan ook! Klik op deze link


Bedrijfsfotografie

Ook voor bedrijven, kun je bij ons terecht. We hebben een mooie high-lite achtergrond, die ervoor zorgt dat de foto's een mooie witte achtergrond hebben, waar de webbouwers van je site erg blij mee zijn, omdat ze dan makkelijk vrij kunnen maken. Ook voor schoolfotografie is het een mooie frisse achtergrond.


In ons printlab (Sutton 3)

Steeds meer fotografen weten de weg naar ons printlab te vinden. We printen je foto's met aandacht voor je beeld, denken mee en zorgen dat hij indien nodig, nog wat aangepast wordt, om de print zo optimaal mogelijk tot zijn recht te laten komen.
Deze week was er nog iemand die voor eindexamen afdrukken moest hebben. 
Een jong meisje met verfrissende ideeën, foto's met een visie. Erg leuk om te zien. 
En dan een appje krijgen: ja, ik ben geslaagd!! Super gaaf voor haar!

Fotograferen met aandacht

Op 15 april en 10 juni wordt de workshop: Fotograferen met aandacht gegeven.
In deze workshop gaan we in een 3 stappen plan: Pauze, focus en connect, 12 foto's maken op een middag. 
Deze workshop helpt je leren kijken en rust te vinden in je fotografie. Aandacht voor je omgeving te krijgen. Een heerlijke middag!
Je beelden en je korte teksten worden je de week ermee aangeboden in je eigen boekje. Meer infoDit is een mooie afsluiting van deze nieuwsbrief. iedereen weer een leuke maand gewenst. Geniet van het ontluikende voorjaar.