Wij bikkelen gewoon door....... terwijl Ferdi en Rick Kuipers in Nieuw Zeeland zitten met temperaturen tussen de 20 en 25 graden. Zij zijn de fotoreis/workshop voor volgend jaar aan het voorbereiden. 
Wij moeten het hier met hele andere temperaturen doen: dikke jas aan, muts op, handschoenen en lekker warm aankleden. Maar het zonnetje schijnt wel vaak en die voelt al best wel warm aan. 

En 3 maart is Sillies opgegaan. Het pand tegenover onze winkel is gevuld met een brasserie. De eerste dag dat ze open waren, was het de hele dag heerlijk druk. We hebben al veel reacties gehad. Iedereen vindt het hartstikke leuk dat er weer iets zit waar ze wat kunnen drinken en eten. Dus allemaal regelmatig gaan :-) !

Fotoreis/workshop Nieuw Zeeland 2019

Wil je volgen hoe het Ferdi en Rick vergaat, like onze facebook pagina oppadmetdecamera
16 mei is de de informatie-avond over deze workshop. Dan hebben we de workshop in elkaar gezet, maar aanleiding van het huidige bezoek aan Nieuw Zeeland. We weten dan de periode, wat we gaan doen en welke dagen en de kosten. 
Heb je belangstelling om in 2019 met ons mee te gaan, meld je aan via onze site

Macroworkshop

25 maart is de macroworkshop. Daar zijn nog enkele plekken vrij. Tijdens deze workshop leren we je wat belangrijk is voor de macrofotografie en je gaat ook lekker zelf aan de slag. En je zult zien dat je ook makkelijk binnen wat kan doen met macrofotografie. Je hoeft er dus niet altijd voor naar buiten. 


Aanmelden kan via de site

Inplakken van je foto's

Wat is het toch leuk om te zien dat we weer steeds meer foto-albums gaan verkopen. Weer lekker 'ouderwets' je foto's inplakken. Het leuke van een plak-album is dat je er nog andere dingen bij kunt plakken, wat met een digitaal album niet zo makkelijk is. Niet achter je pc hoeven zitten voor het maken van je digitale album, maar gewoon aan de tafel met een album, plakmateriaal en een hele verzameling foto's om je heen.
 
 

Wist je dat...

wij speciale lijsten hebben om een shirt of ander dierbaar kledingstuk in te lijsten?
Soms heb je wel eens een heel dierbaar kledingstuk: een shirt met handtekeningen, een babyvestje, een rompertje enz. Zonde om in de kast te laten liggen. Neem het eens mee, dan kunnen we dat voor u inlijsten zodat het een mooi plekje kan krijgen.

Vraag eens naar de mogelijkheden.


Cursussen/workshops

Macroworkshop                      25 maart
Reflexbasis                            27 maart
Stadswandeling Zutphen         8-april    (nog 3 plekken)
Lightroom voor de beginner    10 en 17 april  (nog 3 plekken)
Fotograferen met aandacht     15 april
Reflexbasis                              5 mei
Opgeven kan via de site

In onze studio (Sutton 3)

De tijd van de pasfoto's op locatie breekt weer aan.
Op 19 maart zijn we in CasaBonita
20 maart in het Zonnehuis
22 maart in Randerode.
De gemeente komt ook op die dagen, dus dan kan alles in 1x afgehandeld worden.
Dus heeft u familie die een nieuwe ID nodig hebben, op deze locaties zitten, vraag bij de desbetreffende receptie hoe en wat of mail ons Opgeven van te voren is nodig! 

Profielfoto nodig?

Wil je ook een goede profielfoto voor je C.V. LinkedIn of website? Voor 49,50 worden er een aantal leuke foto's gemaakt, waarvan je er 2 digitaal kunt uitzoeken, samen met onze fotograaf, Kirsten. Het is niet alleen noodzakelijk ook erg leuk om een mooie foto van jezelf te hebben.


Onze oudere generatie

Vrijwel elke dag hebben we te maken met foto's die we afdrukken wanneer iemand overleden is. Een mooie foto op de kist is echt belangrijk. Dit wordt zo vaak vergeten. Snel worden er dan foto's van telefoons afgehaald en is het een uitzoekerij welke de leukste is. Dan heb je de leukste gevonden, maar dan blijkt de kwaliteit niet goed genoeg te zijn, want de kwaliteit van een telefoonfoto is vaak niet goed genoeg om uit te vergroten, in te lijsten en op de kist te zetten. 

Word je ouder? Laat eens een mooie foto in de studio maken. Dit is vaak een taboe, omdat het met de dood geassocieerd wordt. En omdat mensen hun gezicht vol leven lelijk vinden. We zijn laatst in een wooncentrum geweest en hebben de oude-mannen tafel gefotografeerd en van alle mannen een mooi portret. Dat is toch prachtig!
In onze winkel horen we vaak ouderen zeggen: Nee hoor, geen foto van mij. Ik heb zo'n ouwe kop! Terwijl iedereen die eromheen staat dan zegt: je hebt een geweldig mooie kop. Prachtig met al die rimpels! 


Na de foto's van deze mooie mensen, sluiten we deze nieuwsbrief af met:

Laat het voorjaar maar komen: