Deze nieuwsbrief zit voor iedereen hopelijk op tijd in zijn mailbox. De vakantie's staan voor de deur en over enige tijd is een deel van de Nederlanders op vakantie. Voor die tijd is het verstandig om even aandacht aan je fotoapparatuur te besteden. Stel de controle van je apparatuur niet uit tot de laatste dag, doe het nu. Het blijkt steeds weer dat mensen hogere eisen gaan stellen aan hun vakantie foto's. Mobieltje is leuk maar haalt het toch niet bij een echte camera. Waar je ook naar toe gaat, hoe lang je ook weg gaat en met wie je ook gaat, wij wensen jullie een mooie vakantie. Hopelijk zien we veel foto's die mooi genoeg zijn om aan de wand te hangen, kun je nog even lekker nagenieten.


Cursussen en workshops

We hebben een leuk seizoen echter de rug voor wat betreft de workshops. Leuke groep mensen die de opleiding hebben voltooid, een paar privé workshops gegeven en een fotomiddag verzorgd voor een gezellige groep mensen. En natuurlijk onze reguliere cursussen en workshops. Wij nemen met de workshops ook een korte pauze en gaan in augustus weer door waar we gestopt zijn.

basisreflex cursus              28 augustus
Openluchtmuseum               9 september
Fotograferen met aandacht 16 september
Stadswandeling Zutphen     23 september

Meer info of inschrijven voor onze cursussen en  workshops kan door hier te klikken.


Het kan beter....

Heb je nog altijd dat oude statief (zwaar en lomp) of gebruik je die oude tas nog voor je cameraspullen (niet modieus en half vergaan) Verwen jezelf of beter nog laat je verwennen met misschien wel een nieuw statief of een mooiere, handigere, lichtere tas. Neem je camera, lenzen en toebehoren mee en kom in onze winkel passen, zodat je met de juiste tas of met het juiste statief op vakantie kunt.


Nieuw in ons assortiment

Het hoeft niet altijd zwart te zijn, blauw en grijs is ook leuk en valt op in je donkere rugzak. Soms neem je niet alles mee en pak je de keinste tas, camera erin met standaard objectief erop en dan nog een extra lens in je rugzak. Maar dan wel zorgen dat die goed beschermd is. En dat beschermen doe je met de gekleurde objectief buidels van Cullmann. Licht van gewicht, goed afgewerkt en met voldoende bescherming zodat niet elke stootje desastreus is voor je objectief. Met een koordje maak je de buidel dicht en is dus ook weer snel te openen als je van objectief wilt gaan wisselen. Leverbaar in drie formaten.


Workshop Openluchtmuseum Arnhem

Zondag 9 september is in 2018 de datum voor onze jaarlijkse traditie. De workshop in het openluchtmuseum. Een hele dag met een groepje en een medewerker van Foto & Studio Kuipers fotograferen in het fotogenieke museum. We hebben groepjes die ingedeeld zijn op niveau. Dus samen fotograferen en samen leren. Gezellig en leuk. 's Avonds na het warme buffet je foto's besproken zien op een groot scherm in onze studio. Dat is het grootste leermoment van de dag. En als slot de bekendmaking van de winnaar van de fotowedstrijd. Schrijf je in via deze link en je bent verzekerd van deelname.


Wij kunnen meer dan je ziet bij ons, dus vraag....

Wij zijn niet in staat om alles te laten zien in onze winkel maar we zijn wel in staat om "alles" te leveren. Bijna alles, want alles leveren kan niemand. Maar vraag ons gerust als je het niet ziet staan, maar het wel graag bij ons zou willen kopen. We hebben toegang tot alle grote merken op het gebied van camera's maar ook de toebehoren. Prints op allerlei materialen en op elk gewenst formaat, digitaliseren van je dierbare herinneringen. Aangepaste workshops, privé en voor groepen. Dus wat je ook kunt bedenken, kom bij ons aan tafel zitten en leg je ideeën bij ons neer en we denken met je mee, zodat je idee een tastbaar iets wordt.

In de studio

Op het gebied van de fotografie: we hebben een drukke tijd achter de rug: schoolfoto's, trouwerijen en natuurlijk in de studio allerlei opdrachten. Kirsten is druk bezig om dit allemaal af te werken, want ook voor haar staat de vakantie voor de deur. 

Verder hebben we bijvoorbeeld een mooi trouwalbum gemaakt voor mensen die lang geleden getrouwd zijn, maar nooit een mooi album hebben gehad. We hebben albums gemaakt van een mooie reis naar Israel.

We hebben prachtige bewerkingen gemaakt voor een ceremonie in Haiti. We hadden alleen de oude zwart/wit foto's. Deze moesten voor het gebruik bij ceremonie zo bewerkt worden dat ze weer leken op hoe de overleden personen waren, waarbij de vrouw in traditionele kledij moest. 
Alle credits gaan naar Kirsten, onze fotograaf. Die heeft het prachtig gedaan!De printers hebben ook niet stil gestaan. Leuke klussen gehad en altijd weer leuk om de mensen te zien wanneer ze de foto's komen halen. 

NIEUWS

Verder druk met onze eigen verkoopsite van foto's/artprints in samenwerking met Martin Groenewege van Tachup BV.
1 september is onze deadline en dan zal hij de lucht in gaan. Dus meer info volgt. 

Iedereen een heerlijke vakantie gewenst!